dimarts, 27 d’octubre del 2009

XIV FESTIVAL DE TEATRE GRECOLLATÍ. SAGUNT, abril 2010


Com cada any hem rebut informació de Prósopon amb les particularitats del Festival de teatre grecollatí que tindrà lloc a Sagunt en abril del 2010. I nosaltres com cada any tornarem a anar-hi per veure una obra , treballar en els tallers de Cultura Clàssica -realitzats pels professors de l'Associació LUDERE ET DISCERE, si seguiu l'enllaç podeu comprovar l'èxit que va tindre l'edició de 2009 -i com tantes edicions anteriors. Nosaltes també hi participàrem però el temps no acompanyà massa i després de molts dubtes si es podia representar l'obra o no, finalment poguérem veure LAS TROYANAS, d' Eurípides i interpretada pel grup KOMOS de l'IES Vicenta Ferrer Escrivà de València.
La programació és per al 2010 la podeu veure en la página de
Prósopon

La nostra proposta per als alumnes d'ESO i Batxillerat serà assistir a -si és possible - ASSEMBLEÏSTES, una comèdia d'Aristòfanes posada en escena pel grup TEAMUS, amb el qual gaudírem fa dos anys de l'adaptació de L'ase d'or d'Apuleu. En la pàgina web del grup podeu trobar fotos de la representació.
I com no, després o abans de la representació, segons l'hora de representació, tindrem un dels tallers de Cultura Clàssica. No oblides visitar la pàgina de www. cultura clàssica.net i visitar el material audiovisual per poder tindre una visió de què bé ho passen els alumnes!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada