dimecres, 17 de febrer del 2010

Material interactiu en ESCOLA LLIUREX.

Hem introduït un nou grup d'enllaços amb el títol MATERIAL INTERACTIU EN ESCOLA LLIUREX per anar publicant tot el material digital que ha estat premiat per la Conselleria d'Educació i que tracta continguts de les nostres assignatures.

Donem l'enhorabona al Grup Galatea pel premi aconseguit per un treball tan extens com ha estat el seu VOCABULARI digital i amb apèndix gramatical ja que serà de gran ajuda per a tot l'alumnat de 4t d'ESO i de 1r.de Batxillerat -en segon ja necessitarem un diccionari.

També tenim l'enllaç a un treball sobre l'Alfabet grec de la companya Virginia Pla, que desgraciadament aquest any no ens servirà d'ajuda perquè no tenim 1r de Grec després de les informacions tan variables en el seu contingut que sofrirem el curs passat des de la Universitat. La puntuació de les optatives de modalitat per a les diferents carreres -i que canvià de maig a juny- propicià una informació no correcta per a l'alumnat a l'hora de triar optatives segons els estudis univeristaris que pensen estudiar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada