dilluns, 25 d’abril del 2011

Ja estem de vacances!

Durant dilluns i dimarts de la Setmana Cultural foren diversos els artistes que s'aproximaren al nostre taller de ceràmica. Ací teniu una xicoteta exposició on podeu apreciar la destresa de molts alumnes:












divendres, 15 d’abril del 2011

Taller de ceràmica. Setmana Cultural

Durant la Setmana Cultural teniu l'oportunitat de realitzar un taller de ceràmica grega.
Es tracta de amb plats que l'oller ens ha preparat pintar i afegir una imatge clàssica.  Les imatges que teniu a continuació són els models preparats per a aquesta ocasió.







Festival de teatre grecollatí Sagunt i Ludi Saguntini.

Una any més els nostres alumnes han participat en els Ludi Saguntini en els tallers d'escriptura i cuina. A més la tragèdia Medea els ha encantat.

Taller de ceràmica a Sagunt.

La professora del nostre IES Botànic Cavanilles, Vicenta Agut Cubells i les companyes de l'IES Honori Garcia -també de La Vall d'Uixó-, Mª Teresa Cases, de l'IES Tàrrega de Vila-Real, Mª Teresa Beltrán i de l'IES Puçol, Begonya Cano han conduït aquest any el taller de ceràmica grega desenvolupat en els Ludi Saguntini. Ací teniu unes imatges del primer dia de tallers:








Dilluns

divendres, 1 d’abril del 2011

El teatre de Sagunt.

Una bona explicació per als alumnes d'eso que aniran al teatre de Sagunt el 12 d'abril:

Medea d'Eurípides per a alumnes d'ESO.

Els alumnes d'ESO que aquest any aniran al teatre de Sagunt a veure l'obra d'Eurípides trobaran en aquest treball de MLRF una introducció a Medea, per poder comprendre el desenvolupament de l'obra.
Història de Medea:
Medea
View more presentations from LITESUN